Doprava ZDARMA u objednávek nad 2000 Kč!

Kameninová váza 20 cm Blue

Značka: Bitz Kód: 872910
Podpořte minimalistický vzhled své kuchyně, inspirovaný Skandinávií. Pořiďte si středně velkou vázu v modré barvě značky Bitz. Váza je vyrobena kameniny a má matnou, reaktivní glazuru.
Skladem 2 ks

999,00 Kč

825,62 Kč bez DPH

Materiál

Kamenina

Barva

Blue

Výška

20 cm

Délka

14 cm

Šířka

14 cm

Popis produktu

Naaranžujte ji jednoduchou kyticí ze zahrady nebo ji naplňte divokými květinami.

Hledáte kvalitní designové produkty do domácnosti a chcete, aby vaše bydlení vypadalo luxusně a zároveň bylo praktické? Inspirujte se dánskou značkou Bitz. V nabídce naleznete dekorace, kuchyňský textil, servírovací nádobí, příbory a mlýnky. Sjednoťte vybavení interiéru do oblíbených barev a vámi zvolených tvarů a velikostí. Značka Bitz se pyšní například kameninovými výrobky v množství odstínů s reaktivní glazurou. Spojte eleganci a praktickou stránku bydlení, nechte se okouzlit kombinací matu a lesku a vytvořte ze svého domova harmonický celek.

Značka Bitz

Bitz (DK) - Hledáte kvalitní designové produkty do domácnosti a chcete, aby vaše bydlení vypadalo luxusně a zároveň bylo praktické? Inspirujte se dánskou značkou Bitz. V nabídce naleznete dekorace, kuchyňský textil, servírovací nádobí, příbory a mlýnky. Sjednoťte vybavení interiéru do oblíbených barev a vámi zvolených tvarů a velikostí. Značka Bitz se pyšní například kameninovými výrobky v množství odstínů s reaktivní glazurou. Spojte eleganci a praktickou stránku bydlení, nechte se okouzlit kombinací matu a lesku a vytvořte ze svého domova harmonický celek. Zakladatel značky je Christian Bitz, který pracuje na propagaci veřejného zdraví v Dánsku již více než 10 let. V procesu vývoje použil své znalosti o zdraví, které získal jako výzkumník, autor a přednášející.
Zobrazit značku

Kategorie Kameninové vázy