Doprava ZDARMA u objednávek nad 2000 Kč!

Figurka Sob Bumble S Čokoládový

Značka: Hoptimist Kód: 26171
Vánoce jsou svátky úsměvů a naše vánoční kolekce Hoptimist jistě rozzáří úsměvy během těchto radostných svátků. Jsou ideálními vánočními dekoracemi plnými zábavy, ale také skvělými dárky ať už pod stromeček či do adventního kalendáře. 
Dostupné od 19.09.2024

629,00 Kč

519,83 Kč bez DPH

Materiál

ABS/ocel

Barva

Brown

Výška

7,2 cm

Délka

4,5 cm

Šířka

5,9 cm

Popis produktu

Udělejte si každý den o něco veselejší!
Značka Hoptimist je samý úsměv, optimismus a dobrá nálada. Darujte jednu z figurek Hoptimist a zažijte radost z dávání.
Gustav Ehrenreich vytvořil koncem 60. let 20. století první figurky, které si vydobyly své místo v historii dáského designu. Dnes se toto hnutí za štěstí skládá z nepřeberného množství veselých, zářivě barevných figurek Hoptimist pro každou příležitost.

Jsme hrdí na to, že jsme součástí tradice dánského designu. Každý Hoptimist je navržen v Dánsku v duchu Gustava Ehrenreicha.


Bimble and Bumble

Kolekce Bimble and Bumble

"Šíří spoustu veselí, humoru a radosti."
Bimble a Bumble představují vůbec první hoptimisty z ruky designéra: oblečenou dívku s usměvavýma očima a čilého chlapce s rozštěpem na hlavě. Dnes jsou veselí Hoptimistři součástí historie dánského designu a dělají radost po celém světě. Figurky se dodávají ve čtyřech různých velikostech a v široké škále barev a šíří spoustu veselí, humoru a radosti. Pro každou příležitost a každého člověka se zaručeně najde nějaký Hoptimist.
Zobrazit kolekci
Hans Gustav Ehrenreich

Hans Gustav Ehrenreich

Hans Gustav Ehrenreich vytvořil toto šťastné hoptimistické hnutí na konci 60. let 20. století a od té doby se jeho významně místo v historii dánského designu. Přáním Hanse Gustava Ehrenreicha bylo, aby Hoptimisté svými oblými tvary, oživujícími barvami a okouzlujícím kýváním šířili radost a vykouzlili úsměv na rtech každému. Dříve než Hoptimisté spatřili světlo světa, dělal dánský truhlář Hans Gustav Ehrenreich ve své dílně v domě na ulici Aarhusvej v dánském Stillingu. Bylo to koncem padesátých let a v malé dílně "Ehrenreichs Trækunst" bujela fantazie. Žádné dvě věci nebyly nikdy stejné. Drobné stříbrné rybičky se proměňovaly ve vložky do ručně soustružených misek a talířů a z dílny se prodávaly jedinečné dřevěné umělecké předměty z celého světa.
"Jasné barvy a harmonické oblé tvary."

Značka Hoptimist

Hoptimist je ztělesněním úsměvu, optimismu a dobré nálady.Gustav Ehrenreich vytvořil koncem 60. let 20. století veselé hnutí, které si od té doby vydobylo místo v historii dánského designu. Dnes se pro každou příležitost najde šťastný Hoptimista. Proto se vždy najde Hoptimista, který šíří radost, ať už ho dáte kamkoliv. Koneckonců, to je celý smysl hnutí Hoptimistů: Rozdávat radost a vykouzlit úsměv na tváři druhých. Když dnes návrh dále rozvíjíme, činíme tak v duchu Ehrenreicha. Jeho základní myšlenkou bylo vykreslit hoptimisty z kruhu a elipsy a tato myšlenka je základem jak klasických, tak nových generací postav.
Zobrazit značku

Kategorie Figurky Hoptimist