Doprava ZDARMA u objednávek nad 2000 Kč!

Kameninová servírovací miska na polévku North 15 cm White/Shiny River

Značka: Studio Round Kód: 31155
Tato severní miska o průměru 15 cm a výšce 5,7 cm má ideální velikost na snídani nebo malé saláty. Oblé křivky misky odrážejí rozpoznatelný tvar písmene O v názvu a logu. Reaktivní glazura vytváří krásné vzory připomínající struktury v živé přírodě. Technika glazování vychází z tradičního glazovacího řemesla a tento proces vytváří nepředvídatelné vzory a různé odstíny povrchu.
Na objednávku, 14 dní od objednání

249,00 Kč

205,79 Kč bez DPH

Materiál

Kamenina

Průměr

15 cm

Barva

Mix

Výška

5,7 cm

North

Kolekce North

"Přenášíme přírodu do interiéru."
Sada North zpočátku obsahuje šálky, dvě velikosti talířů, oválnou misku a misky ve čtyřech velikostech. Všechny kusy jsou navrženy tak, aby obsahovaly rozpoznatelný tvar z písmene "o" v názvu a logu - ucho hrnku, křivky misek, kulaté talíře a oválný talíř. Technika glazování vychází z tradičního glazovacího řemesla, známého a používaného po staletí, a díky tomuto procesu vznikají krásné, nepředvídatelné vzory a rozmanité odstíny povrchu. Vybírat můžete mezi matnou a lesklou glazurou v barvách písku, mechu, řeky a kůry.
Zobrazit kolekci

Značka Studio Round

Ve Studiu Round spojujeme tradiční řemeslné zpracování nejvyšší kvality se současnými trendy. Hledáme inspiraci v tom nejlepším z minulosti a snažíme se ji přenést do současnosti. Nikdy neděláme kompromisy v kvalitě a trvanlivosti ani v současném výrazu.Věříme spíše v doplňování než nahrazování, a proto budeme neustále vyvíjet nové položky do naší kolekce, které budou doplňovat ty staré. Naším cílem je spojit staré s novým, tradice s moderním - doma i na cestách.
Zobrazit značku

Kategorie Polévkové talíře