Doprava ZDARMA u objednávek nad 2000 Kč!

Kameninová servírovací miska North 11 cm White/Matte Sand

Značka: Studio Round Kód: 31179
Malé misky v sadě North mají průměr 11 cm a výšku 5 cm, což je ideální velikost na svačinu, dresink nebo olivy. Oblé křivky misek odrážejí rozpoznatelný tvar písmene O v názvu a logu. Reaktivní glazura vytváří krásné vzory připomínající struktury v živé přírodě. Technika glazování vychází z tradičního glazovacího řemesla a tento proces vytváří nepředvídatelné vzory a různé odstíny povrchu.
Na objednávku, 14 dní od objednání

179,00 Kč

147,93 Kč bez DPH

Materiál

Kamenina

Průměr

11 cm

Barva

Mix

Výška

5 cm

North

Kolekce North

"Přenášíme přírodu do interiéru."
Sada North zpočátku obsahuje šálky, dvě velikosti talířů, oválnou misku a misky ve čtyřech velikostech. Všechny kusy jsou navrženy tak, aby obsahovaly rozpoznatelný tvar z písmene "o" v názvu a logu - ucho hrnku, křivky misek, kulaté talíře a oválný talíř. Technika glazování vychází z tradičního glazovacího řemesla, známého a používaného po staletí, a díky tomuto procesu vznikají krásné, nepředvídatelné vzory a rozmanité odstíny povrchu. Vybírat můžete mezi matnou a lesklou glazurou v barvách písku, mechu, řeky a kůry.
Zobrazit kolekci

Značka Studio Round

Ve Studiu Round spojujeme tradiční řemeslné zpracování nejvyšší kvality se současnými trendy. Hledáme inspiraci v tom nejlepším z minulosti a snažíme se ji přenést do současnosti. Nikdy neděláme kompromisy v kvalitě a trvanlivosti ani v současném výrazu.Věříme spíše v doplňování než nahrazování, a proto budeme neustále vyvíjet nové položky do naší kolekce, které budou doplňovat ty staré. Naším cílem je spojit staré s novým, tradice s moderním - doma i na cestách.
Zobrazit značku

Kategorie Misky a mističky