Doprava ZDARMA u objednávek nad 2000 Kč!

Kameninová dóza s víkem Nova One 290 ml Royal Blue

Značka: Zone Denmark Kód: 28187
Na objednávku, 14 dní od objednání

625,00 Kč

516,53 Kč bez DPH

Objem

290 ml

Materiál

Kamenina

Barva

Blue

Výška

10,8 cm

Délka

8,7 cm

Šířka

8,7 cm

Nova One

Kolekce Nova One

"Dánský design s charakterem."
Díky jednobarevnému vzhledu, čistým liniím a povrchům měkkým na dotek vytváří Nova One v koupelně, v nejdůležitější wellness místnosti v domácnosti, klid a harmonii, pokud jde o sebeukájení a tolik potřebnou relaxaci.
Zobrazit kolekci
Thomas Dudzinski

Thomas Dudzinski

Thomas Dudzinski bere inspiraci ze všeho, co cítí. Neustále podvědomě skenuje své okolí, neustále dostává nepřetržitý přísun nápadů – a některé z nich se formují ve spolupráci se Zone Denmark. Výzvou je vybrat a rozvinout ty správné nápady, které se mohou proměnit v přísné minimalistické linie, jež charakterizují jeho designy. Designy, které jsou výzvou pro materiály, výrobky a chování lidí – v celé jejich jednoduchosti.
"Pryč s ozdobami! Nechte čisté linie mluvit svou vlastní jasnou řečí."

Značka Zone Denmark

Zone Denmark interpretuje současné trendy v úzkém dialogu s inovativními dánskými designéry. Výsledkem je funkční bytový design, který se vymyká konvencím, vzbuzuje zvědavost a dělá život každý den o něco krásnějším. Výraz je upřímný a minimalistický, materiály jsou atraktivní a výrobky inovativní. Z těchto důvodů také Zone Denmark neustále získává ocenění za design. Naší skutečnou motivací jsou však milovníci designu po celém světě, kteří sdílejí naši vášeň pro jednoduchost a pozitivitu.
Zobrazit značku

Kategorie Dózy