Doprava ZDARMA u objednávek nad 2000 Kč!

Kovová skládací lavice Disc Black

Značka: Zone Denmark Kód: 32238
Díky šířce sedáku 80 cm je lavice Disc ideální pro dva. Navzdory své lehké konstrukci je při používání robustní. Je vyrobena z práškově lakované oceli, a proto vydrží i venkovní použití. Je ideální pro městské balkony nebo malé terasy letních domů. Stejně jako ostatní modely řady Disc se lavice skládá pro snadnou přepravu nebo sbalení na zimu. Další možností je pozvat ji do předsíně nebo obývacího pokoje a použít ji na drobné stébelnaté nádobí a rostliny.
Na objednávku, 14 dní od objednání

6 749,00 Kč

5 577,69 Kč bez DPH

Materiál

Kov

Barva

Black

Disc

Kolekce Disc

"Skládací zábava"
Přichází DISC - neotřelý design pro městské nomády. Přísná jednoduchost a moderní mobilita se zde snoubí. Zvláštností této řady je, že se dá v mžiku složit. Jedinečný skládací systém je patentován (č. 2022 70385) jako zcela nový způsob úspory místa. Na balkoně - i tom malém - stejně jako v malých zelených oázách na zahradě, které jste možná ani neobjevili! DISC vám umožní rychle vyskočit ven s kávou, když svítí větrné slunce. Snadno si tak u stolu uděláte místo pro dalšího hosta. Zkrátka, když máte více možností, máte ze života více - po celý rok. Jsme nadšeni!
Zobrazit kolekci
MAVRO//LEFÉVRE

MAVRO//LEFÉVRE

Za názvem Mavro // Lefèvre se skrývá svérázná a pohotová dvojice – hudebnice a specialistka na interiérový design Mette Mavro a designérka Sofie Lefèvre. Společně stojí za řadou populárních návrhů společnosti Zone Denmark – Mette Mavro se svým netradičním interiérovým designem a zkušenostmi z hudebního průmyslu, a Sofie Lefèvre s magisterským titulem v oboru Inovační designové inženýrství z Royal College of Art v Londýně.
"Když přijde ten správný nápad a my obě víme, že jsme to zvládly, naskočí nám husí kůže."

Značka Zone Denmark

Zone Denmark interpretuje současné trendy v úzkém dialogu s inovativními dánskými designéry. Výsledkem je funkční bytový design, který se vymyká konvencím, vzbuzuje zvědavost a dělá život každý den o něco krásnějším. Výraz je upřímný a minimalistický, materiály jsou atraktivní a výrobky inovativní. Z těchto důvodů také Zone Denmark neustále získává ocenění za design. Naší skutečnou motivací jsou však milovníci designu po celém světě, kteří sdílejí naši vášeň pro jednoduchost a pozitivitu.
Zobrazit značku

Kategorie Předsíň