Doprava ZDARMA u objednávek nad 2000 Kč!

Kovová skládací židle Disc Soft Grey

Značka: Zone Denmark Kód: 32241
Třínohou stoličku lze snadno zvedat, a když ji nepoužíváte, lze sedák složit a odložit. Úspora místa a praktičnost. Kruhový sedák a jednoduchý rám mají téměř ikonický vzhled. Stolička je vyrobena z práškově lakované oceli, takže vydrží život v interiéru i exteriéru. Užijte si výhled, flexibilitu a svobodu.
Na objednávku, 14 dní od objednání

3 375,00 Kč

2 789,26 Kč bez DPH

Materiál

Kov

Barva

Grey

Disc

Kolekce Disc

"Skládací zábava"
Přichází DISC - neotřelý design pro městské nomády. Přísná jednoduchost a moderní mobilita se zde snoubí. Zvláštností této řady je, že se dá v mžiku složit. Jedinečný skládací systém je patentován (č. 2022 70385) jako zcela nový způsob úspory místa. Na balkoně - i tom malém - stejně jako v malých zelených oázách na zahradě, které jste možná ani neobjevili! DISC vám umožní rychle vyskočit ven s kávou, když svítí větrné slunce. Snadno si tak u stolu uděláte místo pro dalšího hosta. Zkrátka, když máte více možností, máte ze života více - po celý rok. Jsme nadšeni!
Zobrazit kolekci
MAVRO//LEFÉVRE

MAVRO//LEFÉVRE

Za názvem Mavro // Lefèvre se skrývá svérázná a pohotová dvojice – hudebnice a specialistka na interiérový design Mette Mavro a designérka Sofie Lefèvre. Společně stojí za řadou populárních návrhů společnosti Zone Denmark – Mette Mavro se svým netradičním interiérovým designem a zkušenostmi z hudebního průmyslu, a Sofie Lefèvre s magisterským titulem v oboru Inovační designové inženýrství z Royal College of Art v Londýně.
"Když přijde ten správný nápad a my obě víme, že jsme to zvládly, naskočí nám husí kůže."

Značka Zone Denmark

Zone Denmark interpretuje současné trendy v úzkém dialogu s inovativními dánskými designéry. Výsledkem je funkční bytový design, který se vymyká konvencím, vzbuzuje zvědavost a dělá život každý den o něco krásnějším. Výraz je upřímný a minimalistický, materiály jsou atraktivní a výrobky inovativní. Z těchto důvodů také Zone Denmark neustále získává ocenění za design. Naší skutečnou motivací jsou však milovníci designu po celém světě, kteří sdílejí naši vášeň pro jednoduchost a pozitivitu.
Zobrazit značku

Kategorie Stoly a židle