-20 % se Dny Marianne nebo -15 % s kódem PODZIM15

Kovová stolička A-Stool Outdoor Soft Grey 45 cm (nosnost 110 kg)

Značka: Zone Denmark Kód: 24499
Jednoduchá stolička A-Stool je stolička bez příkras. Sedák je pohodlně široký a mírně ven skloněné nohy zajišťují skvělou stabilitu. Ikonický výřez uprostřed sedáku usnadňuje jeho přemisťování podle potřeby. Nechte ji užívat si léto na terase, ale přineste si ji, když potřebujete další místo k sezení.
Na objednávku, 14 dní od objednání

3 499,00 Kč

2 891,74 Kč bez DPH

Materiál

Kov

Výška

45 cm

Délka

38,5 cm

Šířka

34 cm

A-Collection

Kolekce A-Collection

"Funkční minimalismus."
Uvedení A-Collection rozšířilo vynikající sortiment společnosti Zone Denmark o drobný nábytek a bytové doplňky, jako jsou knihovny, stoličky, zrcadla a police – a další produkty jsou neustále ve vývoji, proto je neustále sledujte. Tyto minimalistické designy jsou vyrobeny z práškově lakovaného kovu v barevné paletě, která doplňuje moderní interiéry. Jejich jednotný styl dodává interiéru klid a soudržnost a sjednocuje formu a funkci v předsíni, kuchyni, kanceláři, dětském pokoji a ložnici – nebo kdekoli jinde, kde potřebujete úložný prostor, flexibilní sezení nebo místo, kde si můžete zkontrolovat, jak vypadáte, než vyrazíte ven.
Zobrazit kolekci
VE2

VE2

Spolupráce mezi VE2 a Zone Denmark je založena na společném nadšení a skvělé chemii. A samozřejmě na schopnosti VE2 navrhovat krásné a funkční produkty dokonale přizpůsobené uživatelům. To je důvod, proč Zone Denmark slavila mnoho ze svých největších úspěchů s VE2.
"Naší nejvyšší ambicí je vytvořit pocit jednoty."

Značka Zone Denmark

Zone Denmark interpretuje současné trendy v úzkém dialogu s inovativními dánskými designéry. Výsledkem je funkční bytový design, který se vymyká konvencím, vzbuzuje zvědavost a dělá život každý den o něco krásnějším. Výraz je upřímný a minimalistický, materiály jsou atraktivní a výrobky inovativní. Z těchto důvodů také Zone Denmark neustále získává ocenění za design. Naší skutečnou motivací jsou však milovníci designu po celém světě, kteří sdílejí naši vášeň pro jednoduchost a pozitivitu.
Zobrazit značku

Kategorie Stoly a židle