Doprava ZDARMA u objednávek nad 2 000 Kč

Kovový servírovací stolek A-Café Outdoor Black

Značka: Zone Denmark Kód: 32255
Práškově lakovaný kavárenský stůl je jasnou volbou pro městské zákazníky, kteří hledají odolné provedení. Styl je nadčasový a kvalita robustní. Stylem i použitím je stůl přirozeným centrem společenského života. Je připraven servírovat slavnostní nápoje i každodenní kávu. Nezapomeňte, že kavárenskou atmosféru můžete dotvořit pomocí stolku A-Stool a lavice A-Bench.
Na objednávku, 14 dní od objednání

6 749,00 Kč

5 577,69 Kč bez DPH

Materiál

Kov

Barva

Black

Výška

72 cm

Délka

75 cm

Šířka

58 cm

A-Collection

Kolekce A-Collection

"Funkční minimalismus."
Uvedení A-Collection rozšířilo vynikající sortiment společnosti Zone Denmark o drobný nábytek a bytové doplňky, jako jsou knihovny, stoličky, zrcadla a police – a další produkty jsou neustále ve vývoji, proto je neustále sledujte. Tyto minimalistické designy jsou vyrobeny z práškově lakovaného kovu v barevné paletě, která doplňuje moderní interiéry. Jejich jednotný styl dodává interiéru klid a soudržnost a sjednocuje formu a funkci v předsíni, kuchyni, kanceláři, dětském pokoji a ložnici – nebo kdekoli jinde, kde potřebujete úložný prostor, flexibilní sezení nebo místo, kde si můžete zkontrolovat, jak vypadáte, než vyrazíte ven.
Zobrazit kolekci
VE2

VE2

Spolupráce mezi VE2 a Zone Denmark je založena na společném nadšení a skvělé chemii. A samozřejmě na schopnosti VE2 navrhovat krásné a funkční produkty dokonale přizpůsobené uživatelům. To je důvod, proč Zone Denmark slavila mnoho ze svých největších úspěchů s VE2.
"Naší nejvyšší ambicí je vytvořit pocit jednoty."

Značka Zone Denmark

Zone Denmark interpretuje současné trendy v úzkém dialogu s inovativními dánskými designéry. Výsledkem je funkční bytový design, který se vymyká konvencím, vzbuzuje zvědavost a dělá život každý den o něco krásnějším. Výraz je upřímný a minimalistický, materiály jsou atraktivní a výrobky inovativní. Z těchto důvodů také Zone Denmark neustále získává ocenění za design. Naší skutečnou motivací jsou však milovníci designu po celém světě, kteří sdílejí naši vášeň pro jednoduchost a pozitivitu.
Zobrazit značku

Kategorie Barové stolky