Doprava ZDARMA u objednávek nad 2000 Kč!

Kuchyňská stěrka Optima 31 cm Curry

Značka: Rosti Kód: 32160
Velká paleta s barevnou rukojetí. 31 cm. Paleta s děrovanou čepelí a šířkou 8,5 cm je vhodná pro manipulaci s většími potravinami na pánvi, a to jak s masem, tak se zeleninou. Vyrobena z nylonu, který je šetrný k hrncům a pánvím s povrchovou úpravou a odolává teplu až do 220 °C. Štíhlý a ergonomický design s praktickým otvorem pro zavěšení. Lze mýt v myčce nádobí.
Na objednávku, 14 dní od objednání

199,00 Kč

164,46 Kč bez DPH

Materiál

Nylon

Barva

Yellow

Výška

2,5 cm

Délka

31 cm

Šířka

8,5 cm

Optima

Kolekce Optima

"Optima znamená `nejlepší` a přesně taková je."
Optima znamená `nejlepší` a přesně taková je i tato řada kuchyňského náčiní. To nejlepší - a to, co v kuchyni musíte mít. Takové, po kterých intuitivně sáhnete. A to není všechno. Dali jsme řadě Optima nový vzhled s matnými rukojeťmi, které nejen skvěle vypadají, ale jsou i příjemné na dotek, a osvěžili jsme ji novými barvami. Řada zahrnuje výrobky určené k přípravě i servírování pokrmů, včetně široké škály lžic různých velikostí a tvarů. Všechny se dodávají v krásné paletě atraktivních barev. Výrobky jsou vyrobeny z recyklovatelného plastového materiálu (nylonu), který je vhodný zejména pro vysoké teploty až do 220 °C/428 °F. Jsou šetrné i k pánvím a hrncům s nepřilnavým povrchem. Nádobí lze mýt v myčce nádobí. Použité materiály jsou pevné a odolné a vydrží mnoho let a po použití je lze recyklovat na další plastové výrobky. Výroba probíhá v Dánsku, a na výrobky je 5 let záruka.
Zobrazit kolekci

Značka Rosti

V rušném životě byste si opravdu měli udělat čas. Jeden na druhého. Společně se smát a společně jíst. Kuchyně je místem, kde se scházíme, abychom sdíleli sny a příběhy, je to teplé a bezpečné místo, kde vzniká intimní atmosféra.Společná příprava jídla je nejlepší způsob, jak se sblížit s rodinou a přáteli. A Rosti je také jasně přítomna, v celé své skromnosti. Rosti je zkratka pro "take it easy" (v klidu). Pro dobré jídlo, užívání si vzájemné společnosti a všeho, co bylo připraveno s láskou. Pro vřelost a náklonnost, prostě být spolu.Ten slaný koláč, domácí chléb, chutný koláč nebo pečivo z trouby, které jste připravovali několik hodin. Ať už jste použili ikonickou mísu Margrethe nebo jiný předmět z rozsáhlé kolekce kuchyňského nádobí, Rosti bude i nadále vaším pestrým a spolehlivým pomocníkem. Kvalitní dánský design, který nepotřebuje přitahovat veškerou pozornost, aby byl každý okamžik výjimečný.
Zobrazit značku

Kategorie Stěrky na těsto