Doprava ZDARMA u objednávek nad 2000 Kč!

LED dekorace Pia se svíčkou Dobíjecí

Značka: Sirius Kód: SI39410
Přidejte k prostřenému stolu minimalistickou dekoraci a získejte útulný a elegantní vzhled. Pia je dobíjecí dekorace se skleněným pouzdrem z foukaného skla, které ukrývá svíčku Sille LED. Svíčka je vyrobena z pravého vosku a má pulzující 3D-plamen pro autentickou atmosféru.
Skladem 5 ks

779,00 Kč

643,80 Kč bez DPH

Průměr

10 cm cm

Rozměry

H14cm cm

Barva

Clear Glass/White Wax

Doba hoření

Dobíjecí hod

Popis produktu

Sirius dálkový ovladač
Vánoční kolekci Sirius můžete ovládat pomocí jediného dálkového ovladače Sirius. Stisknutím tlačítka můžete dekoraci zapnout, vypnout nebo nastavit čas 2-4-6-8 hodin na časovači u každé LED dekorace. V případě nastavení času dojde k obnovení každý den ve stejnou časovou dobu na stejně dlouhý časový úsek, aniž byste museli LED dekoraci samy znovu zapínat.  
Dálkový ovladač není součástí balení.

Multicharger
Všechny dobíjecí svíčky a dekorace SIRIUS jsou kompatibilní s naší nabíječkou Decopower Multicharger. Když je dobíjecí výrobek SIRIUS plně nabitý, kontrolka LED se rozsvítí zeleně. Nyní vyjměte dekoraci z nabíječky a znovu si užívejte svůj dobíjecí výrobek, a to vše při zachování čistého svědomí díky využívání zelené energie. Nabíječka Decopower Multicharger není součástí žádného dobíjecího výrobku.

Značka Sirius

Již více než 30 let společnost Sirius vyrábí a vytváří trendy světelné dekorace a reinterpretace klasického světelného designu. Sirius je designérský dům specializující se na světlo. Společnost Sirius byla založena v roce 1971 a dnes prodává své výrobky v řadě zemí po celém světě. Díky neustálému vývoji produktů a spolupráci s renomovanými designéry vytvořila společnost Sirius nejsilnější evropskou řadu dekorativního osvětlení. Pro společnost Sirius je důležité, aby výrobky byly krásné, ale také funkční a kvalitní. Jádrem výrobků Sirius je schopnost vytvářet zvláštní a útulnou atmosféru, která je charakteristickým znakem světla a která přináší radost do každého domova rok co rok, a to jak v interiéru, tak i venku. Vývoj produktů společnosti Sirius vychází z tradice severského designu. Design by měl být nejen krásný a vzbuzovat emoce, ale také funkční. Posláním společnosti Sirius je udržet si na trhu pozici nejinovativnějšího a nejkreativnějšího výrobce světelných dekorací.
Zobrazit značku

Související produkty

Kategorie LED dekorace