Doprava ZDARMA u objednávek nad 2000 Kč!

LED lampa Sam Blue

Značka: Sirius Kód: SI38515
Sam je moderní novinkou v naší kolekci, ideální pro letní příjemné večery v interiéru i exteriéru. Vezměte si Sama dovnitř, abyste načerpali energii. Sam má 3 nastavení svítivosti, které můžete měnit poklepáním na horní část. Vodotěsné světlo je vyrobeno z materiálu ABS a má krytí IP54.
Skladem 3 ks

1 789,00 Kč

1 478,51 Kč bez DPH

Materiál

Plast

Průměr

16 cm cm

Rozměry

H28 cm cm

Barva

Blue

Doba hoření

USB to micro USB/Rechargeable hod

Sam

Kolekce Sam

"Načerpejte energii."
Sam je moderní novinkou v naší kolekci, ideální pro letní příjemné večery v interiéru i exteriéru. Vezměte si Sama dovnitř, abyste načerpali energii. Sam má 3 nastavení svítivosti, které můžete měnit poklepáním na horní část. Vodotěsné světlo je vyrobeno z ABS a je chráněno stupněm krytí IP54.
Zobrazit kolekci

Značka Sirius

Již více než 30 let společnost Sirius vyrábí a vytváří trendy světelné dekorace a reinterpretace klasického světelného designu. Sirius je designérský dům specializující se na světlo. Společnost Sirius byla založena v roce 1971 a dnes prodává své výrobky v řadě zemí po celém světě. Díky neustálému vývoji produktů a spolupráci s renomovanými designéry vytvořila společnost Sirius nejsilnější evropskou řadu dekorativního osvětlení. Pro společnost Sirius je důležité, aby výrobky byly krásné, ale také funkční a kvalitní. Jádrem výrobků Sirius je schopnost vytvářet zvláštní a útulnou atmosféru, která je charakteristickým znakem světla a která přináší radost do každého domova rok co rok, a to jak v interiéru, tak i venku. Vývoj produktů společnosti Sirius vychází z tradice severského designu. Design by měl být nejen krásný a vzbuzovat emoce, ale také funkční. Posláním společnosti Sirius je udržet si na trhu pozici nejinovativnějšího a nejkreativnějšího výrobce světelných dekorací.
Zobrazit značku

Kategorie Lampy