Doprava ZDARMA u objednávek nad 2000 Kč!

Náhradní pumpička na dávkovač Nova One Black

Značka: Zone Denmark Kód: 330555
Skladem 1 ks

249,00 Kč

205,79 Kč bez DPH

Materiál

ABS

Barva

Black

Výška

11 cm

Délka

9 cm

Šířka

8 cm

Nova One

Kolekce Nova One

"Dánský design s charakterem."
Díky jednobarevnému vzhledu, čistým liniím a povrchům měkkým na dotek vytváří Nova One v koupelně, v nejdůležitější wellness místnosti v domácnosti, klid a harmonii, pokud jde o sebeukájení a tolik potřebnou relaxaci.
Zobrazit kolekci
Thomas Dudzinski

Thomas Dudzinski

Thomas Dudzinski bere inspiraci ze všeho, co cítí. Neustále podvědomě skenuje své okolí, neustále dostává nepřetržitý přísun nápadů – a některé z nich se formují ve spolupráci se Zone Denmark. Výzvou je vybrat a rozvinout ty správné nápady, které se mohou proměnit v přísné minimalistické linie, jež charakterizují jeho designy. Designy, které jsou výzvou pro materiály, výrobky a chování lidí – v celé jejich jednoduchosti.
"Pryč s ozdobami! Nechte čisté linie mluvit svou vlastní jasnou řečí."

Značka Zone Denmark

Zone Denmark interpretuje současné trendy v úzkém dialogu s inovativními dánskými designéry. Výsledkem je funkční bytový design, který se vymyká konvencím, vzbuzuje zvědavost a dělá život každý den o něco krásnějším. Výraz je upřímný a minimalistický, materiály jsou atraktivní a výrobky inovativní. Z těchto důvodů také Zone Denmark neustále získává ocenění za design. Naší skutečnou motivací jsou však milovníci designu po celém světě, kteří sdílejí naši vášeň pro jednoduchost a pozitivitu.
Zobrazit značku

Kategorie Náhradní pumpičky