Doprava ZDARMA u objednávek nad 2000 Kč!

Ručně foukaná váza Inu 11x9 cm Pure Clear

Značka: Zone Denmark Kód: 31496
Novinka
Na objednávku, 14 dní od objednání

669,00 Kč

552,89 Kč bez DPH

Materiál

Sklo

Barva

Clear

Výška

9 cm

Délka

11 cm

Šířka

11 cm

Inu

Kolekce Inu

"Hýčkejte své smysly."
INU jsou drobné doteky luxusu v každodenním životě – návrhy pro potěšení, inspirované klidem, rovnováhou a jednoduchostí dánské přirozenosti a tradice. Atraktivní design interiéru, měkké textilie, lákavé lázeňské produkty a nádherně jemné vůně pro zasloužený odpočinek od každodenního života – to je šeptaná výzva k rozmazlování smyslů, pěstování všímavosti a užívání si okamžiku. 
Zobrazit kolekci
NEU Studio

NEU Studio

Za firmou Neu Studio stojí průmyslová designérka Tilde Nygaard. Díky své přítomnosti a kritické profesionalitě vytváří ve spolupráci se společností Zone Denmark jednoduché a ženské návrhy – včetně oceněné lázeňské řady INU. Tilde Nygaard není typ designéra, který by jen chrlil nápady. Její nápady vyžadují čas. Nesmírně dbá na detaily a trvá na tom, že všechny její návrhy musí mít jak estetickou, tak funkční hodnotu.
"To nejmenší, co můžete udělat, je udělat to nejlepší."

Značka Zone Denmark

Zone Denmark interpretuje současné trendy v úzkém dialogu s inovativními dánskými designéry. Výsledkem je funkční bytový design, který se vymyká konvencím, vzbuzuje zvědavost a dělá život každý den o něco krásnějším. Výraz je upřímný a minimalistický, materiály jsou atraktivní a výrobky inovativní. Z těchto důvodů také Zone Denmark neustále získává ocenění za design. Naší skutečnou motivací jsou však milovníci designu po celém světě, kteří sdílejí naši vášeň pro jednoduchost a pozitivitu.
Zobrazit značku

Kategorie Skleněné vázy