Doprava ZDARMA u objednávek nad 2000 Kč!

Sada dobíjecích LED svíček Sille White (sada 3 ks)

Značka: Sirius Kód: SI80600
Svíčka Sille má hladký povrch a realistický mihotavý plamen, který pozvedne jakýkoli dekor nebo prostředí. Vychutnejte si každý den LED svíčku bez znečištění s dobíjecí svíčkou Sille.
Skladem více než 5 ks

1 679,00 Kč

1 387,60 Kč bez DPH

Materiál

Stearin

Průměr

7,5cm cm

Rozměry

H10/12,5/15cm cm

Barva

White

Doba hoření

Dobíjecí hod

Popis produktu

Sirius dálkový ovladač
Vánoční kolekci Sirius můžete ovládat pomocí jediného dálkového ovladače Sirius. Stisknutím tlačítka můžete dekoraci zapnout, vypnout nebo nastavit čas 2-4-6-8 hodin na časovači u každé LED dekorace. V případě nastavení času dojde k obnovení každý den ve stejnou časovou dobu na stejně dlouhý časový úsek, aniž byste museli LED dekoraci samy znovu zapínat.  
Dálkový ovladač není součástí balení.

Multicharger
Všechny dobíjecí svíčky a dekorace SIRIUS jsou kompatibilní s naší nabíječkou Decopower Multicharger. Když je dobíjecí výrobek SIRIUS plně nabitý, kontrolka LED se rozsvítí zeleně. Nyní vyjměte dekoraci z nabíječky a znovu si užívejte svůj dobíjecí výrobek, a to vše při zachování čistého svědomí díky využívání zelené energie. Nabíječka Decopower Multicharger není součástí žádného dobíjecího výrobku.

Značka Sirius

Již více než 30 let společnost Sirius vyrábí a vytváří trendy světelné dekorace a reinterpretace klasického světelného designu. Sirius je designérský dům specializující se na světlo. Společnost Sirius byla založena v roce 1971 a dnes prodává své výrobky v řadě zemí po celém světě. Díky neustálému vývoji produktů a spolupráci s renomovanými designéry vytvořila společnost Sirius nejsilnější evropskou řadu dekorativního osvětlení. Pro společnost Sirius je důležité, aby výrobky byly krásné, ale také funkční a kvalitní. Jádrem výrobků Sirius je schopnost vytvářet zvláštní a útulnou atmosféru, která je charakteristickým znakem světla a která přináší radost do každého domova rok co rok, a to jak v interiéru, tak i venku. Vývoj produktů společnosti Sirius vychází z tradice severského designu. Design by měl být nejen krásný a vzbuzovat emoce, ale také funkční. Posláním společnosti Sirius je udržet si na trhu pozici nejinovativnějšího a nejkreativnějšího výrobce světelných dekorací.
Zobrazit značku

Související produkty

Kategorie Vánoční dekorace