Doprava ZDARMA u objednávek nad 2000 Kč!

Sada nerezových příborů Storm 16 ks Steel

Značka: Studio Round Kód: 32107
S příbory Storm přinášíme do interiéru klid a jednoduchost přírody a prostíráme stůl krásnými příbory navrženými ve stejných oblých tvarech a jemném vzhledu, které charakterizují ostatní výrobky kolekce Studio Round. Příbory jsou vyrobeny z nerezové oceli 18/8, která je kvalitní a odolná a lze ji mýt v myčce nádobí, ale pokud chcete, aby vám příbory vydržely ještě déle, doporučujeme je mýt ručně. Při mytí v myčce doporučujeme příbory ihned po umytí vyjmout a osušit.
Novinka
Na objednávku, 14 dní od objednání

1 379,00 Kč

1 139,67 Kč bez DPH

Materiál

Nerez 18/8

Barva

Metal

North

Kolekce North

"Přenášíme přírodu do interiéru."
Sada North zpočátku obsahuje šálky, dvě velikosti talířů, oválnou misku a misky ve čtyřech velikostech. Všechny kusy jsou navrženy tak, aby obsahovaly rozpoznatelný tvar z písmene "o" v názvu a logu - ucho hrnku, křivky misek, kulaté talíře a oválný talíř. Technika glazování vychází z tradičního glazovacího řemesla, známého a používaného po staletí, a díky tomuto procesu vznikají krásné, nepředvídatelné vzory a rozmanité odstíny povrchu. Vybírat můžete mezi matnou a lesklou glazurou v barvách písku, mechu, řeky a kůry.
Zobrazit kolekci

Značka Studio Round

Ve Studiu Round spojujeme tradiční řemeslné zpracování nejvyšší kvality se současnými trendy. Hledáme inspiraci v tom nejlepším z minulosti a snažíme se ji přenést do současnosti. Nikdy neděláme kompromisy v kvalitě a trvanlivosti ani v současném výrazu.Věříme spíše v doplňování než nahrazování, a proto budeme neustále vyvíjet nové položky do naší kolekce, které budou doplňovat ty staré. Naším cílem je spojit staré s novým, tradice s moderním - doma i na cestách.
Zobrazit značku

Kategorie Příbory