Doprava ZDARMA u objednávek nad 2000 Kč!

Sada podložek na krájení Choptima Humus

Značka: Rosti Kód: 27823
Dostupné od 24.09.2024

1 749,00 Kč

1 445,45 Kč bez DPH

Materiál

PE

Barva

Brown

Výška

7 cm

Délka

35,5 cm

Choptima

Kolekce Choptima

"dekorativní prkénko Choptima."
Může být lákavé nechat prkénko na stole, když je tak dekorativní jako Choptima. Shodou okolností je tato řada skutečně navržena tak, aby se dala nechat vystavená - v držáku tak elegantním, že v něm můžete dokonce nechat prkénka sušit na vzduchu, takže utěrka není potřeba. Řada Choptima se dodává ve třech pečlivě vybraných velikostech a se všemi třemi budete mít vše, co potřebujete pro všechny každodenní úkoly spojené s přípravou jídla, ať už krájíte bylinky, zeleninu nebo chléb.
Zobrazit kolekci
HALSKOV & DALSGAARD DESIGN

HALSKOV & DALSGAARD DESIGN

Dánská designérská dvojice Christina Hal- skov a Hanne Dalsgaard jsou architektky a průmyslové designérky, které pracují v široké škále oborů, za něž získaly řadu národních i mezinárodních ocenění. V interakci mezi designovým myšlením a designovým řemeslem vyvíjejí designová řešení, která vytvářejí lepší možnosti pro život lidí. Mezi jejich návrhy pro společnost Rosti patří koncept měřidel Mensura a řada krájecích prkének Choptima.
"Vytváříme lepší možnosti pro život"

Značka Rosti

V rušném životě byste si opravdu měli udělat čas. Jeden na druhého. Společně se smát a společně jíst. Kuchyně je místem, kde se scházíme, abychom sdíleli sny a příběhy, je to teplé a bezpečné místo, kde vzniká intimní atmosféra.Společná příprava jídla je nejlepší způsob, jak se sblížit s rodinou a přáteli. A Rosti je také jasně přítomna, v celé své skromnosti. Rosti je zkratka pro "take it easy" (v klidu). Pro dobré jídlo, užívání si vzájemné společnosti a všeho, co bylo připraveno s láskou. Pro vřelost a náklonnost, prostě být spolu.Ten slaný koláč, domácí chléb, chutný koláč nebo pečivo z trouby, které jste připravovali několik hodin. Ať už jste použili ikonickou mísu Margrethe nebo jiný předmět z rozsáhlé kolekce kuchyňského nádobí, Rosti bude i nadále vaším pestrým a spolehlivým pomocníkem. Kvalitní dánský design, který nepotřebuje přitahovat veškerou pozornost, aby byl každý okamžik výjimečný.
Zobrazit značku

Kategorie Kuchyňská prkénka