Doprava ZDARMA u objednávek nad 2000 Kč!

Servírovací tác 20 cm Singles Indigo Blue

Značka: Zone Denmark Kód: 32225
Servírovací tác s rukojetí od společnosti Singles si zamilujete. Je vyroben z matně lakovaného kovu a uprostřed má držadlo ve tvaru svislé rukojeti, takže tác můžete snadno přenášet v jedné ruce. Průměr tácu je 20 cm a výška rukojeti 13 cm.
Na objednávku, 14 dní od objednání

825,00 Kč

681,82 Kč bez DPH

Materiál

Kov/železo

Průměr

20 cm

Barva

Blue

Výška

13 cm

Délka

20 cm

Singles

Kolekce Singles

"Navržena tak, aby okouzlila každého, kdo miluje silný, svůdný design."
SINGLES je koketní designová kolekce, kterou vytvořila společnost Zone Denmark ve spolupráci s inovativními dánskými designéry. Známým výrobkům dodává nový nádech a je navržena tak, aby neohromila, ale pozvala. SINGLES se v obchodech objeví v pestrých barvách, postupně po troškách.
Zobrazit kolekci
VE2

VE2

Spolupráce mezi VE2 a Zone Denmark je založena na společném nadšení a skvělé chemii. A samozřejmě na schopnosti VE2 navrhovat krásné a funkční produkty dokonale přizpůsobené uživatelům. To je důvod, proč Zone Denmark slavila mnoho ze svých největších úspěchů s VE2.
"Naší nejvyšší ambicí je vytvořit pocit jednoty."

Značka Zone Denmark

Zone Denmark interpretuje současné trendy v úzkém dialogu s inovativními dánskými designéry. Výsledkem je funkční bytový design, který se vymyká konvencím, vzbuzuje zvědavost a dělá život každý den o něco krásnějším. Výraz je upřímný a minimalistický, materiály jsou atraktivní a výrobky inovativní. Z těchto důvodů také Zone Denmark neustále získává ocenění za design. Naší skutečnou motivací jsou však milovníci designu po celém světě, kteří sdílejí naši vášeň pro jednoduchost a pozitivitu.
Zobrazit značku

Kategorie Tácy a podnosy