Doprava ZDARMA u objednávek nad 2000 Kč!

Stojan na toaletní papír s WC kartáčem Rim White

Značka: Zone Denmark Kód: 33528
GERMAN DESIGN AWARD 2022 Special
Novinka
Na objednávku, 14 dní od objednání

3 999,00 Kč

3 304,96 Kč bez DPH

Materiál

Hliník

Barva

White

Výška

75 cm

Délka

20 cm

Šířka

20 cm

Rim

Kolekce Rim

"Tak elegantní, tak jednoduché."
Kolekce RIM nabízí dávkovače mýdla, kelímky na zubní kartáčky, koupelnové koše, držáky na toaletní papír, WC kartáče a zásobníky na toaletní papír v krásném jednotném designu, které lze zavěsit na stěnu. Vzniká tak čistý, plovoucí vzhled, kterého je elegantně dosaženo skrytými úchytkami. Výrobky jsou vyrobeny z práškově lakovaného hliníku a jsou k dispozici v černé a bílé barvě.
Zobrazit kolekci
VE2

VE2

Spolupráce mezi VE2 a Zone Denmark je založena na společném nadšení a skvělé chemii. A samozřejmě na schopnosti VE2 navrhovat krásné a funkční produkty dokonale přizpůsobené uživatelům. To je důvod, proč Zone Denmark slavila mnoho ze svých největších úspěchů s VE2.
"Naší nejvyšší ambicí je vytvořit pocit jednoty."

Značka Zone Denmark

Zone Denmark interpretuje současné trendy v úzkém dialogu s inovativními dánskými designéry. Výsledkem je funkční bytový design, který se vymyká konvencím, vzbuzuje zvědavost a dělá život každý den o něco krásnějším. Výraz je upřímný a minimalistický, materiály jsou atraktivní a výrobky inovativní. Z těchto důvodů také Zone Denmark neustále získává ocenění za design. Naší skutečnou motivací jsou však milovníci designu po celém světě, kteří sdílejí naši vášeň pro jednoduchost a pozitivitu.
Zobrazit značku

Kategorie Držáky na toaletní papír