Doprava ZDARMA u objednávek nad 2000 Kč!

Úložný box Pulp Natural Brown (sada 2 ks) 32x23 cm

Značka: Zone Denmark Kód: 31771
Série stohovatelných krabic vyjadřuje estetickou nostalgii i syrovou inovaci. Drážkovaný vzor na boku pomáhá zajistit pevnost a stabilitu. Pulp je praktickým i dekorativním prvkem na policích v obývacím pokoji, kanceláři, předsíni nebo šatně. A také vynikajícím nápadem na dárek pro estéta, který dbá na ochranu životního prostředí.
Skladem 2 ks

1 249,00 Kč

1 032,23 Kč bez DPH

Materiál

Papírová buničina

Barva

Brown

Výška

20,5 cm

Délka

32 cm

Šířka

23,2 cm

Pulp

Kolekce Pulp

"Přichází budoucnost s čistým půvabem!"
Co všechno se dá udělat s útržky papíru a zbytky cukrové třtiny? Docela dost, pokud máte představivost. Úložné boxy z papíru od Hans Thyge & Co. jsou toho důkazem. Tato řada stohovatelných krabic představuje lákavou nostalgii stejně jako čistou inovaci. PULP je praktický i dekorativní na policích v obývacím pokoji, kanceláři, předsíni nebo šatní skříni. A mimochodem, je to vynikající dárek pro ekologicky smýšlejícího estéta. Řada PULP je vyrobena ze 100% recyklovaného materiálu a je 100% rozložitelná. Hnědá varianta Natural je vyrobena z recyklovaného papíru a lepenky s certifikátem FSCTM, zatímco černá varianta je vyrobena z přebytečné buničiny ze dřevovýroby a cukrovarnictví.
Zobrazit kolekci
Hans Thyge & Co.

Hans Thyge & Co.

Designové studio Hans Thyge & Co založil v roce 1990 Hans Thyge Raunkjaer. Studio se specializuje na navrhování nábytku, předmětů, interiérů a značek a má dlouhou historii know-how a zkušeností s prací s různými materiály a výrobními postupy pro klienty po celém světě. Hans Thyge & Co tvoří vášniví designéři s odvážnými nápady a láskou ke krásnému designu. Studio věří, že každý design by měl vyprávět příběh kreativity, tradice, vize, kultury a hodnot. V průběhu let získalo studio několik ocenění na mezinárodní designérské scéně.
"Vše začíná silou představivosti!"

Značka Zone Denmark

Zone Denmark interpretuje současné trendy v úzkém dialogu s inovativními dánskými designéry. Výsledkem je funkční bytový design, který se vymyká konvencím, vzbuzuje zvědavost a dělá život každý den o něco krásnějším. Výraz je upřímný a minimalistický, materiály jsou atraktivní a výrobky inovativní. Z těchto důvodů také Zone Denmark neustále získává ocenění za design. Naší skutečnou motivací jsou však milovníci designu po celém světě, kteří sdílejí naši vášeň pro jednoduchost a pozitivitu.
Zobrazit značku

Kategorie Dózy